Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Mai devreme
 2. E o probema pe server, dupa runda de cutite serverul sta in pauza nedeterminata (match paused)
 3. Babusca intentioneaz sa adauge arme colorate pe server & some other funny stuff pentru a atrage mai multi jucatori.... In afara de ws knife, ce alte propuneri de add-inuri mai aveti?
 4. Mersi Johnule, am achitat forumul și rămâne doar serverul inca 4 euro
 5. Am micșorat serverul la 20 sloturi așadar factura va fi de 45 lei (~10 €) și forumul care rămâne la fel (4.8€ /22.5 lei) Sperăm să atingem măcar 16/18 jucători în perioada următoare, că tot vor urma vacanțe, concedii : )
 6. Babușcă

  Cerere unban

  Banul a fost înlăturat, vom vedea pe parcurs ce și cum și vom revenii dacă este cazul permanent.
 7. Bobi

  Cerere unban

  Buna seara! Am vrut sa intru pe server si am vazut ca am ban, m-am dus pe betivii.ro/bans si am vazut ca am ban permanent dat ieri pentru wallhack. In primul rand, nu am jucat pe server de 3 zile, iar in al doilea rand, nu am wallhack! Nu stiu de ce tot zice lumea ca am wallhack, am dat doar o data prefire ca am auzit pasi, de atunci toti zic in batjocura sau in serios ca am cheat. Nickname: Bobi SteamID: STEAM_0:0:151472189 Motiv: Wallhack Admin: Razvan (nu stiu cine e ca nici nu l-am intalnit) Nu stiu ce admini au fost pe server in acel moment deoarece, am spus, nu am fost pe server ieri, cand am luat ban. De 3 zile nu am mai fost. Data si ora: 10 Octombrie 2019 03:19:39 Dovada: Nu am fost pe server in momentul ban-ului, deci fara demo nu ar fi trebuit sa dea ban, am screenshot cu ultima oara cand am fost pe server.
 8. + la toate 3, la ultima pot sa dau o mana de ajutor :)
 9. O idee foarte buna. Sunt total de acord cu toate 3, dar la ultima as avea o precizare, de fapt o propunere. Adminii sa nu fie luati in calcul, doar VIP-urile si jucatorii fara grad. In asa fel, cred eu, o sa fie un flux mai mare de jucatori/vip. " Nu te teme de umbre, ele arata doar ca exista lumina."
 10. Prima rundă să fie de cuțite (mă refer cea de după Warmup) în care echipa câștigătoare să poată alege (prin vot automat) dacă vor să schimbe echipa sau nu (Gen dacă Tero câștiga runda de cuțite un vot automat pornește dacă vor să rămână la TERO sau să se mute la CT) A doua idee ar fi pentru admini mai mult: Sistem de Warn (avertismente): Puteți da din meniul de admin Warn unui jucator sau direct din chat/consola. Cum funcționează? Dacă cineva a scăpat vreun cuvant aiurea sau a făcut vreo abatere de la regulament puteti sa-i dati warn si pe urma cand va intra pe server va figura la conectarea pe server cu Warn. La X warnuri sa primeasca Kick, la încă câteva warnuri să primeasca Ban. Obligatoriu va fi pus un motiv pe care-l va vedea orice admin (un fel de istoric) Concurs cu arme pentru cei din top 10 al serverului
 11. Ideea este momentan blocată, cam afectează tickrate-ul serverului și automat experiența de joc va fi mult mai proastă. În locul autodemo-ului vom folosii ochii vigilenți ai adminilor
 12. Atenție! Regulamentul este pentru toată lumea! Nu facem nicio excepție pentru nimeni, nu favorizăm jucătorii indiferent că donează sau cumpără VIP! Server și forum: Slot rezervat și posibilitatea de a-ți rezerva numele din joc, Imunitate față de HPK și AFK (Kick ping mare și kick AFK), Acces la meniul /tag care oferă tag-ul *VIP* în chat și tabelă scor, Textul tău din joc va fi colorat verde, Acces la chat-ul adminilor (u@), Alăturarea grupului Membru VIP de pe forum (orice mesaj va avea altă culoare față de un simplu membru) Prețuri: 1 lună de zile: 3 € (15 lei) 2 luni de zile: 5 € (24 lei) 3 luni de zile: 7 € (34 lei) Pentru plată folosiți informațiile din topicul: Metode plată sau folosește link-ul de PayPal al comunității: Apasă-mă! Listă membri VIP: Zoke - 10.noiembrie.2019 - 1 lună de zile
 13. Mulțumim! Facturi luna noiembrie: Necesari 76 lei (16 euro) Termen limită: 02.noiembrie.2019 Listă donatori:
 14. Nu cred că sunt hărți cu sloturi puține, cel puțin în ultimele 2 zile au fost verificate toate hărțile . Dar la noapte le verific din nou
 15. sa verifici hartile care au slot-uri prea putine pe server...Maestrul daduse de vreo 3 la un moment dat, cand ne jucam.
 16. Argumente contra nu ar trebuie sa existe, deoarece e greu cateodata sa-ti dai seama ca un jucator are cod. De aceea sunt pentru si daca se poate extinde numarul de sloturi, atunci e cea mai buna solutie. " Nu te teme de umbre, ele arata doar ca exista lumina."
 17. @JohnnyB69 salvează situația mulțumim!
 18. eu sunt pentru....ca sa nu mai existe dubii....
 1. Încarcă mai multă activitate
×
×
 • Creează nouă...